Hívjon minket! Küldjön emailt! info@litze.com Címünk: H-8000 Székesfehérvár Babér utca 6/b. Litze logó Elektromechanikai Fejlesztő És Kivitelező Mérnöki Kft. Részletek +36-22-511-360 Hívjon minket! Küldjön emailt! info@litze.com Címünk: H-8000 Székesfehérvár Babér utca 6/b. Litze logó Elektromechanikai Fejlesztő És Kivitelező Mérnöki Kft. Részletek Hívjon minket! Küldjön emailt! info@litze.com Címünk: H-8000 Székesfehérvár Babér utca 6/b. Litze logó Elektromechanikai Fejlesztő És Kivitelező Mérnöki Kft. Részletek Hívjon minket! Küldjön emailt! info@litze.com Címünk: H-8000 Székesfehérvár Babér utca 6/b. Litze logó Elektromechanikai Fejlesztő És Kivitelező Mérnöki Kft. Részletek

Alkatrészre van

szüksége?

Cégünk mérnökei várják ajánlatkérését.Szakembereink készen állnak, bármekkora kihívást is jelentsen a megmunkálás. Erről az eddig elkészült fémalkatrészek tanúskodnak. Nem számít, hogy Fejér megye és környéke vagy külföldi kiszállítás, a gyártott termék időben és kért minőségben célba fog érni.

Litze

Több, mint 15 év tapasztalat

Stabil háttérrel rendelkezünk, CNC gépeinkhez szakértelem párosul. Szívesen vágunk új dolgokba, cégünk mindig naprakész.

Precizitás

Lehető legmagasabb minőségű termékek, felkészült minőségbiztosítási szakemberek, a követelményeknek megfelelő mérőszoba.

Rugalmasság, hatékonyság

Számunkra a megrendelő az első, ezért mindent megteszünk a határidők betartásáért, a megrendelt mennyiség gyártásának zökkenőmentes kiszállításáért.

https://litze.com/wp-content/uploads/2019/01/infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA-600x400.jpghttps://litze.com/wp-content/uploads/2019/01/feher-300x200.jpghttps://litze.com/wp-content/uploads/2019/01/infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA-600x400.jpg

CNC Gépek az üzemben

/További gépek és részletesebb leírás a „Szolgáltatások\CNC megmunkálás”-on belül./

Star SR-20II CNC Eszterga

Fanuc 18 i vezérlés

Svájci típusú automata száladagolós hosszeszterga, a befogóméretek: ø 2 - ø 20 -ig , hosszméretek: legalább 2 milliméter rövid, maximum 2 méter hosszú alkatrészekhez. A forgástengelyen pozicionálásának (C tengely) és ellenorsójának köszönhetően alkalmas alkatrészek esztergálására és felmarására egyaránt.

Mori Seiki ZL-15 SM CNC Eszterga

Fanuc 16 i vezérlés

Automata szálvezető CNC eszterga, ferdeágyas kivitel. A befogóméretek: ø 3 - ø 32, ø 36, ø 40 -ig, hosszméretek: legalább 7 mm rövid, maximum 300 mm hosszú alkatrészekhez. 2+2 tengely, ellenorsóval és C tengellyel rendelkezik, furatok, esetleg menetek fúrása az alkatrészre ez által lehetségessé válik.

YCM MV-106 CNC Maró

Fanuc 21 i vezérlés

Szíjhajtásos CNC marógép, dobos szerszámtárral rendelkezik, ami karos cserélővel működik és 30 férőhellyel rendelkezik. Hűtőfolyadék folyamatos használata,szükség esetén hűtött
szerszámok is bevethetőek.
Pozicionált 4 tengely, mozgási tartományok:
X – 1000 mm, Y – 600 mm, Z – 600 mm.

Spinner U5-1520 CNC Maró

Siemens 840D SL
vezérlés

Fogaskerék hajtásos CNC marógép, dobos szerszámtárral rendelkezik, ami karos cserélővel működik és 32 férőhellyel van ellátva. Két asztallal rendelkezik, egy fixasztal és egy forgatható rész.

Pozicionált 5 tengely, mozgási tartományok:
X – 1520 mm, Y – 520 mm, Z – 460 mm

Emmegi Kelt 6500 CNC Profilmegmunkáló

Kelt vezérlés

Villanymotoros CNC marógép, dobos szerszámtárral rendelkezik, ami karos cserélővel működik és 6 férőhellyel rendelkezik. Hűtőfolyadéknak olajat használ, ami jobb hővezető képességei miatt kedvez az aluminium alkatrészeknek.
Folyamatos 3 tengely, mozgási tartományok:
X – 6500 mm, Y – 536 mm, Z – 424 mm

Pressta Eisele Emmegi CNC daraboló

Pressta vezérlés

Villanymotoros CNC daraboló, tárcsái szögben állíthatóak, ami megmunkálási szempontból könnyítheti a folyamatot, ezzel elősegítve a marós kollegák munkáját. Automata száladagolós, alkalmas lehet acél, saválló és aluminium alkatrészek darabolására.
Két tárcsás, mozgási tartományok:
X – 5000 mm, Y – 190 mm, Z – 120 mm

Bemutatkozó videó

Hamarosan...

Galéria

CNC
gépeink

gépek

Esztergált és
mart alkatrészeink

alkatrész

Szereldei
konstrukciók

Alkatrészek

Saját
gyártású gépeink

Gépeink

Partnereink

Célunk

Küldetésünknek érezzük, hogy a gépészeti piacon minél meghatározóbb szerepet töltsünk be. Szeretnénk a meglévő gépeinket feltölteni folyamatos munkával, majd további bővítéseket és újabb gépek beszerzését tervezzük. A berendezkedésünk hosszú távú, fel vagyunk készülve nagyobb szintű sorozatgyártásra és akár kis darabszámú egyedi gyártásra is.
Az elvárásaink magasak önmagunk irányában, igyekszünk a legjobb gondolatokat, terveket átadni egymásnak és a vevőnek. Székesfehérváron folyamatosan fejlődik az ipar, ennek megfelelően a cégek is új kihívások elé néznek, aminek szerencsére mi is részesei vagyunk.

Tovább

Gyakori kérdések

Eltérő lehet, ez a termék bonyolultságától és a beszállítóktól is függ. Akár 1-2 nap alatt is lehetséges, ha minden a kritériumoknak megfelelő.
Hétköznap az irodában 8-tól 16-ig dolgozunk, ilyenkor érdemes telefonálni, a számunk a főoldal tetején megtalálható.
Székesfehérváron az Alba Ipari parkban vagyunk megtalálhatóak az M7-es autópálya mellett, a Metaloboxszal szemben.