Minőségpolitika

MINŐSÉGPOLITIKA

 

 Vállalatunknál a legnagyobb figyelmet fordítjuk termékeink és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásaink minőségére, ezért vállalatpolitikánk egyik alappillére a minőségirányítás.

Ennek érdekében kidolgoztuk és működtetjük az ISO 9001:2015 szabvány előírásának megfelelő minőségirányítási rendszert.

Legfontosabb célunk a vevői követelmények teljes mértékű kielégítése, a vállalatunk sikereinek erősítése, valamint a piaci versenyben kiemelkedni az elismerések által.

Partnereinkkel és vevőinkkel a bizalomteljes együttműködésért a következő célokat tűztük ki:

– a vevői követelmények teljes mértékű kielégítése, ill. az elégedettségük hosszútávú biztosítása

– a munkatársak a termék iránti saját felelősségvállalásával a minőségtudatosság erősítése, ill. ezáltal a minőség folyamatos javulása

– a gyártási folyamatok fejlesztése és rendszeres figyelemmel kísérése

– hosszútávú kapcsolatok biztosítása a tanúsításokkal rendelkező cégekkel, ill. új kapcsolatok kiépítése

– modern technikai berendezésekkel a termelékenység növelése, ill. hibamegelőző intézkedések bevezetésével a hibák minimálisra csökkentése, kizárása

 

Az irányvonalakat és utasításokat a vállalaton belül minden munkatársnak figyelembe kell vennie és be kell tartania. A munkatársak motivált együttműködésével érjük el a magas termékminőséget és a vevői kívánalmaknak történő megfelelést. Minden munkatárs joga és kötelezettsége felhívni a figyelmet minden olyan problémára, ami:

– a termék minőségét ronthatja ill. negatív irányban befolyásolhatja, valamint

– intézkedéseket javasolni, bevezetni, illetve bevezettetni a fellépő problémák megelőzésére, elkerülésére.

 

Ezáltal biztosítottá válik, hogy a hibák időben ismertté váljanak, lehetőség nyíljon elkerülésükre, megelőzésükre, ill. már megjelenésük előtt el lehessen hárítani azokat.

A továbbképzések az egyes szakterületeken rendkívül fontosak. A jól képzett, megbízható, önálló gondolkodásra képes munkatársak szintén alapjai a vevőkkel kialakított jó és sikeres partnerkapcsolatnak.

A LITZE Kft. szem előtt tartja a munkatársak megfelelő ergonómiai szükségleteinek teljesülését, a minőségi munkakörnyezet meglétét, ezáltal is megbecsülve a munkavállalók elkötelezettségét és értékelve a dolgozóinkat.

 

Székesfehérvár, 2023.04.12.