Rólunk

Cégünk, a Litze Kft. közel 20 éve családias hangulatban, 60 fővel működő, magyar alapítású vállalkozás. Fő tevékenységünk a fémmegmunkálás, de gyártással és összeszereléssel egyaránt foglalkozunk. Ipari nyomtatókhoz gyártunk olajozó-, szűrő-és tisztítóegységeket, illetve forgácsolt alumínium és acél alkatrészek kisszériás és egyedi gyártását végezzük partnereink megrendelése alapján. Székesfehérvári cégként különösen büszkék vagyunk rá, hogy elégedett vevőink között tudhatjuk a város egyik legnagyobb vállalatát, a Hydro Extrusion Hungary Kft-t (volt Sapa Profiles Kft.). Külföldi ügyfeleink közül kiemelkedő kapcsolatban állunk a TOPAZE GmbH-val, az Océ Printing Systems GmbH-val és a Xeikon International GmbH-val.

Új gyártócsarnokunk és irodaházunk 5 éve épült, az Alba Ipari Zónában található, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. A tágas, világos, modern épületben a földszinti 1000 m2-es üzemi területen helyezkednek el a korszerű fémmegmunkáló gépek és berendezések, míg az emeleten az összeszerelés és a csomagolás történik. Gépparkunkban találhatók CNC vezérlésű négy- és öttengelyes megmunkáló központok Sinumeric 810, 840, Fanuc és NCT vezérléssel, Emmegi és Elumatec profilmegmumkáló berendezések, NC darabológépek, automata esztergák. Jól felszerelt mérőszobánkba új beruházás keretében 2018-ban került egy 3D koordináta mérőgép. Rendelkezünk ISO 9001, valamint környezettudatos vállalatként ISO 14001 tanúsítvánnyal is.

 

Környezetpolitika

Kérjük, olvassa el a címre kattintva a környezetpolitikánkat

Minőségpolitika

Kérjük, olvassa el a címre kattintva a minőségpolitikánkat

Közel húsz év.

Cégünk, a Litze Kft. közel 20 éve családias hangulatban működő, magyar alapítású vállalkozás.

Minõségbiztosítás és ellenőrzés

Rendelkezünk a TÜV által kiállított ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal, amely garantálja a minőségirányítási rendszerünk működését, továbbá az ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer is bevezetésre került.

Áttekintés

CNC MEGMUNKÁLÁS

Fő profilunk, gépparkunk rendelkezésre áll akár bonyolult, egyedi termékek elkészítésére, akár sorozatgyártásra is készen állunk.

Minőségbiztosítás

Erre szakosodott kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a gyártott termék minden szempontból a vevő igényeinek megfeleljen.

Összeszerelés

Precizitást igénylő, aprólékos műanyagalkatrészek összeszerelése, fémszálak kihúzása, ragasztások, forrasztások.

Hagyományos megmunkálás

Egyszerűbb, kis darabszámú alkatrészek esetén szakembereink kiváló munkát végeznek ezen a területen.

Mérőszoba

Klimatizált mérõszoba, profilprojektor, kontúrmérõgép, felületi érdességmérõ, hagyományos mérõeszközök.

Célgépek

Ha van rá szükség a folyamatok automatizálására, könnyítésére bevetünk egyedi tervezésű célgépeket.

CNC Gépek az üzemben

/További gépek és részletesebb leírás a „Szolgáltatások\CNC megmunkálás”-on belül./

Star SR-20II CNC Eszterga

Fanuc 18 i vezérlés

Svájci típusú automata száladagolós hosszeszterga, a befogóméretek: ø 2 - ø 20 -ig , hosszméretek: legalább 2 milliméter rövid, maximum 2 méter hosszú alkatrészekhez. A forgástengelyen pozicionálásának (C tengely) és ellenorsójának köszönhetően alkalmas alkatrészek esztergálására és felmarására egyaránt.

Mori Seiki ZL-15 SM CNC Eszterga

Fanuc 16 i vezérlés

Automata szálvezető CNC eszterga, ferdeágyas kivitel. A befogóméretek: ø 3 - ø 32, ø 36, ø 40 -ig, hosszméretek: legalább 7 mm rövid, maximum 300 mm hosszú alkatrészekhez. 2+2 tengely, ellenorsóval és C tengellyel rendelkezik, furatok, esetleg menetek fúrása az alkatrészre ez által lehetségessé válik.

YCM MV-106 CNC Maró

Fanuc 21 i vezérlés

Szíjhajtásos CNC marógép, dobos szerszámtárral rendelkezik, ami karos cserélővel működik és 30 férőhellyel rendelkezik. Hűtőfolyadék folyamatos használata,szükség esetén hűtött
szerszámok is bevethetőek.
Pozicionált 4 tengely, mozgási tartományok:
X – 1000 mm, Y – 600 mm, Z – 600 mm.

Spinner U5-1520 CNC Maró

Siemens 840D SL
vezérlés

Fogaskerék hajtásos CNC marógép, dobos szerszámtárral rendelkezik, ami karos cserélővel működik és 32 férőhellyel van ellátva. Két asztallal rendelkezik, egy fixasztal és egy forgatható rész.

Pozicionált 5 tengely, mozgási tartományok:
X – 1520 mm, Y – 520 mm, Z – 460 mm

Emmegi Kelt 6500 CNC Profilmegmunkáló

Kelt vezérlés

Villanymotoros CNC marógép, dobos szerszámtárral rendelkezik, ami karos cserélővel működik és 6 férőhellyel rendelkezik. Hűtőfolyadéknak olajat használ, ami jobb hővezető képességei miatt kedvez az aluminium alkatrészeknek.
Folyamatos 3 tengely, mozgási tartományok:
X – 6500 mm, Y – 536 mm, Z – 424 mm

Pressta Eisele Emmegi CNC daraboló

Pressta vezérlés

Villanymotoros CNC daraboló, tárcsái szögben állíthatóak, ami megmunkálási szempontból könnyítheti a folyamatot, ezzel elősegítve a marós kollegák munkáját. Automata száladagolós, alkalmas lehet acél, saválló és aluminium alkatrészek darabolására.
Két tárcsás, mozgási tartományok:
X – 5000 mm, Y – 190 mm, Z – 120 mm