Rólunk

Cégünk, a Litze Kft. közel 20 éve családias hangulatban, 60 fővel működő, magyar alapítású vállalkozás. Fő tevékenységünk a fémmegmunkálás, de gyártással és összeszereléssel egyaránt foglalkozunk. Ipari nyomtatókhoz gyártunk olajozó-, szűrő-és tisztítóegységeket, illetve forgácsolt alumínium és acél alkatrészek kisszériás és egyedi gyártását végezzük partnereink megrendelése alapján. Székesfehérvári cégként különösen büszkék vagyunk rá, hogy elégedett vevőink között tudhatjuk a város egyik legnagyobb vállalatát, a Hydro Extrusion Hungary Kft-t (volt Sapa Profiles Kft.). Külföldi ügyfeleink közül kiemelkedő kapcsolatban állunk a TOPAZE GmbH-val, az Océ Printing Systems GmbH-val és a Xeikon International GmbH-val.

Új gyártócsarnokunk és irodaházunk 5 éve épült, az Alba Ipari Zónában található, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. A tágas, világos, modern épületben a földszinti 1000 m2-es üzemi területen helyezkednek el a korszerű fémmegmunkáló gépek és berendezések, míg az emeleten az összeszerelés és a csomagolás történik. Gépparkunkban találhatók CNC vezérlésű négy- és öttengelyes megmunkáló központok Sinumeric 810, 840, Fanuc és NCT vezérléssel, Emmegi és Elumatec profilmegmumkáló berendezések, NC darabológépek, automata esztergák. Jól felszerelt mérőszobánkba új beruházás keretében 2018-ban került egy 3D koordináta mérőgép. Rendelkezünk ISO 9001, valamint környezettudatos vállalatként ISO 14001 tanúsítvánnyal is.

 

Közel húsz év.

Cégünk, a Litze Kft. közel 20 éve családias hangulatban működő, magyar alapítású vállalkozás.

Minõségbiztosítás és ellenőrzés

Rendelkezünk a TÜV által kiállított ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal, amely garantálja a minőségirányítási rendszerünk működését, továbbá az ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer is bevezetésre került.

Áttekintés

CNC MEGMUNKÁLÁS

Fő profilunk, gépparkunk rendelkezésre áll akár bonyolult, egyedi termékek elkészítésére, akár sorozatgyártásra is készen állunk.

Minőségbiztosítás

Erre szakosodott kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a gyártott termék minden szempontból a vevő igényeinek megfeleljen.

Összeszerelés

Precizitást igénylő, aprólékos műanyagalkatrészek összeszerelése, fémszálak kihúzása, ragasztások, forrasztások.

Hagyományos megmunkálás

Egyszerűbb, kis darabszámú alkatrészek esetén szakembereink kiváló munkát végeznek ezen a területen.

Mérőszoba

Klimatizált mérõszoba, profilprojektor, kontúrmérõgép, felületi érdességmérõ, hagyományos mérõeszközök.

Célgépek

Ha van rá szükség a folyamatok automatizálására, könnyítésére bevetünk egyedi tervezésű célgépeket.