CNC megmunkálás

Gépeink

Kezdetben külföldi partnercégünknek igényei szerint szereltünk össze alkatrészeket, amiket különböző helyről beszállítottak, nálunk össze lett állítva, igény szerint becsomagolva, dobozolva és máris útra kész volt a termék.

Mivel az alkatrészek folyamatos beszállítása gazdaságtalan volt, ezért a cég egy nagy beruházás eredményeként megvette az első esztergagépét.

Eleinte CNC esztergák támogatták az összeszerelő részleghez a gyártást, sikeresen gyártottunk, szereltünk össze és szállítottuk a termékeinket. A felmerült nehézségeket a már akkor is sikeresen megoldottuk, köszönhetően dolgozóink szakértelmének.

Mára több mint, húsz darab különböző CNC eszterga és megmunkálóközpont, valamint darabológépek állnak rendelkezésünkre a hatékony forgácsoláshoz.

Főbb géptípusaink: 

  1. NCT
  2. Chiron
  3. Spinner
  4. YCM
  5. Emmegi
  6. Elumatec
  7. Star

A tengelyek száma és gépeink mozgástartománya eltérő, erről a lenti linkekre kattintva talál bővebb információt.

Folyamatos felügyelet és tervszerű karbantartás mellett működnek gépeink. Egyedi karbantartási tervvel rendelkezünk ahol szükséges és a folyamatokat végre is hajtjuk.
Tervezett leszorító készülékeink kiváló minőségűek, helyben gyártunk akár alkatrészt hozzá, magas minőségű leszorító pofákat használunk. Ha a szerszámon kisebb módosítás szükséges azt is végrehajtjuk, nem okoz problémát.

Gépek mozgástartománya és jellemzése.