Minőségbiztosítás

Célgépek

Rendelkezünk a TÜV által kiállított ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal, amely garantálja a minőségirányítási rendszerünk működését, továbbá ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszerrel, mellyel hozzájárulunk a környezetünk és a bolygónk megóvásához.

Üzemünkben a dolgozók önellenőrzése mellett képzett minőségügyi szakemberek ügyelnek a vevői követelmények betartására és betartatására. Folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindig a legjobb minőséget tudjuk nyújtani a vevőinknek. Alkalmazott ellenőrzési terveinkben a kézi mérőeszközök használata mellett rendelkezünk 3D mérőgéppel, profilprojektorral és kontúrmérővel.

Vezetőségünk elkötelezett a minőség mellett, de mi is az a minőség?
Minden vállalatnál, vállalkozásnál, gazdasági szervezetnél működik valamilyen vezetési, szervezési, irányítási rendszer. E nélkül nem tudna működni napról napra, a vezető nem kapna információkat, nem lenne tervezés, nem tudná a megrendeléseit felvenni és tejesíteni. Az ISO szabványrendszerben ezeket a működési módszereket foglalták egységes követelményrendszerré, biztosítva ezáltal, hogy az ilyen ún. irányítási rendszert fenntartani kívánt vállalatok hasonló elvek szerint szervezik működésüket. Az ISO 9001 Minőségirányítási rendszer keretet ad a mi vállalati működésünknek is, melyben a vevők és a vevői igények kielégítése áll a középpontban. Egy hatékony minőségirányítási rendszer figyelembe veszi az Önök vállalatának speciális követelményeit és fejlődési irányait.